Tarieven en Toeslagen


Het is mogelijk om 2 dagdelen gratis vrijblijvend te wennen. Bij een vervolg kun je rekenen op scherpe tarieven.


Voor het opvangen van je kind rekent Kamelosaurus het uurtarief van € 5,40 per uur per kind. Het minimaal aantal uur is 7 uur per week. In dit tarief zijn eten en drinken niet meegerekend. Tegen een kleine vergoeding is dit wel mogelijk.


Bovengenoemde tarieven zijn exclusief de kosten voor het gastouderbureau. Via Viela maakt een persoonlijke bereking op maat en kinderopvang Thuis heeft een vast tarief van € 1,18. Wil je alvast een idee hebben van hoeveel het gaat kosten en wat je gemiddeld terug krijgt? Dit kun je berekenen via www.toeslagen.nl. Ik beschik zelf ook over een overzicht op basis van inkomen om een indicatie te krijgen.


Opvang buiten de afgesproken tijden dienen minimaal 7 dagen van te voren te worden overlegd. In geval van ziekte van het kind zal in overleg tussen ouder en gastouder worden besloten of het kind al dan niet naar de opvang kan.


In geval van ziekte van mijzelf, word je als ouder zo snel mogelijk op de hoogte gebracht en is er de mogelijkheid uw kind die dag(en) bij een andere gastouder van dit bureau onder te brengen mocht je dit wensen. Afgelopen jaren is dit niet voorgekomen.

www.kamelosaurus.nl

Gastouder Baarle Nassau-Hertog